Recensies

Deze pagina bevat recente reviews van onze Etsy winkel, die voorraden een vergelijkbaar assortiment van producten. Gemiddelde beoordeling: 5 van 5 sterren (1.500 + beoordelingen).


skittykitty4colorop 01 okt 2018
5 van 5 sterren
Kwam sneller dan verwacht. Wat een prachtige foto!

Blauwe Pauw PRINT: Vintage vogel Kunst Illustratie Muur Opknoping (A4 / A3 formaat)



theheroictunaop 30 Sep 2018
5 van 5 sterren

X-FILES UFO PRINT:' Ik wil geloven ' Sci-fi Poster kunst muur opknoping



Bandi Morfordop 27 Sep 2018
5 van 5 sterren
 
Ik leerde dit gedicht als kind en ik ben opgewonden om het toe te voegen aan mijn galerie wall of art.

Als gedicht afdrukken: Rudyard Kipling inspirerende poëzie kunst



Jasmine Denneyop 27 Sep 2018
5 van 5 sterren
 

ERASERHEAD POSTER: David Lynch film reproductie kunst afdrukken



Peggy Ricksop 27 Sep 2018
5 van 5 sterren

CORFU toerisme POSTER: Vintage Griekse eiland reizen advertentie kunst afdrukken



Peggy Ricksop 27 Sep 2018
5 van 5 sterren
 

STRASBOURG TRAVEL POSTER: Vintage Zwitserse advertentie Art Print



Frankie Doddop 26 Sep 2018
4 van 5 sterren
 
Mooie kwaliteit en goede service

APEROL POSTER: Vintage rode drank advertentie, Alcohol Art Reprint



zaraop 26 Sep 2018
1 van 5 sterren
 
Gedrukt op dun papier met rip mark langs de zijkant - leuk idee gedaan zeer goedkoop. Contact met de verkoper om beleefd een terugbetaling te vragen, waarmee hij akkoord ging, en de volgende dag terug gepost. Zes dagen op en ik heb niet terugbetaald-verwijzend naar PayPal te sorteren. Zou niet meer vertrouwen.
Mark
Markgereageerd op 26 Sep 2018
De 'dun papier' is een echte pagina uit een vintage woordenboek, zoals per beschrijving. Het 'rip mark' is de ruwe rand waar is is verwijderd uit het woordenboek, en is volledig verborgen wanneer ingelijst. En uw terugbetaling werd eerder vandaag verwerkt, ook al hebben we nog steeds niet het item ontvangen dat u zogenaamd teruggestuurd naar ons.

CASSETTE TAPES PRINT: Vintage Muziek woordenboek pagina Kunst (8 x 10")



Hannah listonop 25 Sep 2018

Dea Daniop 24 Sep 2018
4 van 5 sterren
 
Mooie poster, goed geprint.
Het pakket arriveerde in de verwachte levertijden.
Ik raad aan om het uiteinde van de buis beter te sluiten omdat het gemakkelijk te openen was.
Goede verkoper!

DAVID BOWIE PRINT: Concert Poster Art Print Muur Opknoping



Natasha Lipmanop 24 Sep 2018
5 van 5 sterren
 
Mooie print, snel aangekomen. Bedankt!

VOGUE BLOSSOM COVER: Vintage Magazine Art Print



Kate Shepherdop 23 Sep 2018
5 van 5 sterren
 

NASA POSTERS:' Visions of the Future ' JPL Space Series, volledig assortiment op voorraad



Kate Shepherdop 23 Sep 2018
5 van 5 sterren
 
 

GRAND TOUR POSTER: Nasa Space Tourism advertentie, Visions of the Future Art Print



Kate Shepherdop 23 Sep 2018
5 van 5 sterren

NASA POSTERS:' Visions of the Future ' JPL Space Series, volledig assortiment op voorraad



Sydney Haggardop 22 Sep 2018
5 van 5 sterren
 
Ik kocht dit voor een vriend die net terug was uit Rusland. Ze vond het geweldig!

St PETERSBURG POSTER: Vintage Rusland Leningrad reizen advertentie reproductie kunst afdrukken Muur Opknoping



Sydney Haggardop 22 Sep 2018
5 van 5 sterren
 
Precies wat ik wilde! Perfect voor een wereldreiziger als ik.

Duitsland reizen POSTER: Vintage duitse Rijn spoorweg Toerisme advertentie, Art Print Muur Opknoping



maddie18836op 19 Sep 2018
5 van 5 sterren
 
prachtige print!

X-FILES UFO PRINT:' Ik wil geloven ' Sci-fi Poster kunst muur opknoping



LarkGateop 19 Sep 2018
5 van 5 sterren
 
Mooie print van vintage afbeelding en super snelle verzending. Bedankt!

Klassieke boek afdrukken: Vintage Heidi Cover Art Print


Suzanne Connor
Suzanne Connor op 10 Nov 2017
5 van 5 sterren
Mooie kleuren, zeer goed gemaakt-een koopje!
Prijs de zon Print: Dark Souls Solaire van Astora Knight of Sunlight kunstwerk

Prijs de zon Print: Dark Souls Solaire van Astora Knight of Sunlight kunstwerk
Adam Sisson
Adam Sisson op 09 Nov 2017
4 van 5 sterren
zeer snelle verzending en een mooi kunstwerk! het cam verpakt plat met een niet buigen label op het, en het was perfect in tact. Ik heb een ster verwijderd omdat de print een lagere resolutie/kwaliteit lijkt te zijn dan ik had verwacht, maar het is nog steeds mooi. een geweldig cadeau in het algemeen!
Paarse Pauw PRINT: Vintage Turquoise vogel Kunst Illustratie Muur Opknoping (A4 / A3 formaat)

Paarse Pauw PRINT: Vintage Turquoise vogel Kunst Illustratie Muur Opknoping (A4 / A3 formaat)
Rasmus Murdoch
Rasmus Murdoch op 09 Nov 2017
5 van 5 sterren
VINTAGE PERRIER POSTER: klassieke Franse advertentie reproductie door Villemot, Water Art Print Muur Opknoping

VINTAGE PERRIER POSTER: klassieke Franse advertentie reproductie door Villemot, Water Art Print Muur Opknoping
. Sully
. Sully op 08 Nov 2017
5 van 5 sterren
Rode telefoon doos Print: traditionele Britse telefooncel, Vintage woordenboek pagina Kunst antieke muur opknoping Gift (8 x 10")

Rode telefoon doos Print: traditionele Britse telefooncel, Vintage woordenboek pagina Kunst antieke muur opknoping Gift (8 x 10")
Heather Thornton
Heather Thornton op 08 Nov 2017
4 van 5 sterren
Kwam snel, goede kwaliteit print.
GUATEMALA TRAVEL POSTER: Vintage Maya advertentie, Art Print Muur Opknoping

GUATEMALA TRAVEL POSTER: Vintage Maya advertentie, Art Print Muur Opknoping
Heather Thornton
Heather Thornton op 08 Nov 2017
4 van 5 sterren
Kwam snel, goede kwaliteit print.
HAWAII SURF PRINT: Vintage Reizen advertentie Kunst Poster Muur Opknoping, blauw

HAWAII SURF PRINT: Vintage Reizen advertentie Kunst Poster Muur Opknoping, blauw
Heather Thornton
Heather Thornton op 08 Nov 2017
4 van 5 sterren
Kwam snel, goede kwaliteit print.
PACIFIC ISLAND POSTER: Vintage South Seas reizen advertentie reproductie kunst afdrukken Muur Opknoping

PACIFIC ISLAND POSTER: Vintage South Seas reizen advertentie reproductie kunst afdrukken Muur Opknoping
Heather Thornton
Heather Thornton op 08 Nov 2017
4 van 5 sterren
Kwam snel, goede kwaliteit print.
CUBA TRAVEL POSTER: Vintage advertentie reproductie kunst afdrukken Muur Opknoping, geel

CUBA TRAVEL POSTER: Vintage advertentie reproductie kunst afdrukken Muur Opknoping, geel
Felipe
Felipe op 07 Nov 2017
5 van 5 sterren
Het werd me supersnel en perfecte omstandigheden toegestuurd.
X-FILES UFO PRINT:' Ik wil geloven ' Sci-fi Poster kunst muur opknoping

X-FILES UFO PRINT:' Ik wil geloven ' Sci-fi Poster kunst muur opknoping
Vanessa Wesley
Vanessa Wesley op 05 Nov 2017
5 van 5 sterren
Geleverd in goede staat en prints zijn geweldig
NASA POSTERS:' Visions of the Future ' Space Series, volledig assortiment op voorraad, Premium Kwaliteit

NASA POSTERS:' Visions of the Future ' Space Series, volledig assortiment op voorraad, Premium Kwaliteit
jonolay
jonolay op 05 Nov 2017
5 van 5 sterren
Geweldige print, vlotte levering! Bedankt!
HONG KONG reizen Poster: Vintage Oosterse advertentie, Art Print Muur Opknoping

HONG KONG reizen Poster: Vintage Oosterse advertentie, Art Print Muur Opknoping
jonolay
jonolay op 05 Nov 2017
5 van 5 sterren
Perfect-lekker snel geleverd!
JAPAN reizen POSTER: Vintage japanse herten advertentie, Art Print Muur Opknoping

JAPAN reizen POSTER: Vintage japanse herten advertentie, Art Print Muur Opknoping
Lisa Hyndman
Lisa Hyndman op 05 Nov 2017
5 van 5 sterren
BONKERS ART PRINT: Vintage Alice In Wonderland' heb ik gek geworden ' illustratie Muur Opknoping (A4 / A3 formaat)

BONKERS ART PRINT: Vintage Alice In Wonderland' heb ik gek geworden ' illustratie Muur Opknoping (A4 / A3 formaat)
Hannah Darling
Hannah Darling op 05 Nov 2017
5 van 5 sterren
Venetië reizen POSTER: Vintage gondel advertentie, Art Print Muur Opknoping, bruin

Venetië reizen POSTER: Vintage gondel advertentie, Art Print Muur Opknoping, bruin
Hannah Darling
Hannah Darling op 05 Nov 2017
5 van 5 sterren
Marokko algerije tunesië: Vintage Afrika reizen Poster, blauwe Art Print Muur Opknoping

Marokko algerije tunesië: Vintage Afrika reizen Poster, blauwe Art Print Muur Opknoping
Hannah Darling
Hannah Darling op 05 Nov 2017
5 van 5 sterren
Cote D ' Azur POSTER: Vintage reizen advertentie, Art Print Muur Opknoping

Cote D ' Azur POSTER: Vintage reizen advertentie, Art Print Muur Opknoping
marymichaellec
marymichaellec op 04 Nov 2017
5 van 5 sterren
Helemaal prachtig, krijgen tonnen complimenten over hen op het werk.
NASA POSTERS:' Exoplanet ' Space Exploration Series, volledig assortiment op voorraad, Premium Kwaliteit

NASA POSTERS:' Exoplanet ' Space Exploration Series, volledig assortiment op voorraad, Premium Kwaliteit
Leslie Weaver
Leslie Weaver op 04 Nov 2017
5 van 5 sterren
Vogue MAGAZINE POSTER: Vintage Pauw / Zebra Mode Covers, groene Art Print

Vogue MAGAZINE POSTER: Vintage Pauw / Zebra Mode Covers, groene Art Print
RedKatrina
RedKatrina op 03 Nov 2017
5 van 5 sterren
Geweldige. Heel erg bedankt!
COLORADO ROCKIES POSTER: Vintage American Travel by Train Print

COLORADO ROCKIES POSTER: Vintage American Travel by Train Print
RedKatrina
RedKatrina op 03 Nov 2017
5 van 5 sterren
Geweldige. Heel erg bedankt!
Yosemite PARK POSTER: Vintage luchtvaartmaatschappij reizen advertentie, Berg Art Print Muur Opknoping

Yosemite PARK POSTER: Vintage luchtvaartmaatschappij reizen advertentie, Berg Art Print Muur Opknoping
RedKatrina
RedKatrina op 03 Nov 2017
5 van 5 sterren
Geweldige. Heel erg bedankt!
Polen reizen POSTER: Vintage Poolse kraan Toerisme advertentie, Art Print Muur Opknoping

Polen reizen POSTER: Vintage Poolse kraan Toerisme advertentie, Art Print Muur Opknoping
RedKatrina
RedKatrina op 03 Nov 2017
5 van 5 sterren
Geweldige. Heel erg bedankt!
AMSTERDAM TRAVEL POSTER: Vintage Holland Art Print Muur Opknoping

AMSTERDAM TRAVEL POSTER: Vintage Holland Art Print Muur Opknoping
RedKatrina
RedKatrina op 03 Nov 2017
5 van 5 sterren
Geweldige. Heel erg bedankt!
CANNES TRAVEL POSTER: Vintage Riviera advertentie, Art Print Muur Opknoping

CANNES TRAVEL POSTER: Vintage Riviera advertentie, Art Print Muur Opknoping
RedKatrina
RedKatrina op 03 Nov 2017
5 van 5 sterren
Geweldige. Heel erg bedankt!
Wenen reizen POSTER: Vintage Oostenrijkse advertentie Art Print Muur Opknoping

Wenen reizen POSTER: Vintage Oostenrijkse advertentie Art Print Muur Opknoping
rebecca
rebecca op 03 Nov 2017
1 van 5 sterren
Deze posters afdrukkwaliteit is erg teleurstellend, ik heb het gevoel dat ik het op mijn eigen zeer gemiddelde printer had kunnen drukken om dezelfde look te krijgen. Ik heb het gevoel dat ik dit in een frame kan zetten zoals gepland.
Mark
Mark reageren op 04 Nov, 2017
Hallo, excuses, het klinkt alsof het verkeerde bestand kan zijn gebruikt voor het afdrukken. In dat geval zullen we het graag vervangen door de juiste... stuur een foto zodat we het kunnen onderzoeken!
CAPRI reizen POSTER: Vintage italiaanse reizen advertentie reproductie kunst afdrukken Muur Opknoping

CAPRI reizen POSTER: Vintage italiaanse reizen advertentie reproductie kunst afdrukken Muur Opknoping
Anne-Sophie Bigot
Anne-Sophie Bigot op 03 Nov 2017
5 van 5 sterren
Op tijd verzonden, goede kwaliteit, aangekomen in perfecte staat.
ORIENT EXPRESS POSTER: Vintage Parijs Londen Venetië Simplon trein Art Print Muur Opknoping, bruin

ORIENT EXPRESS POSTER: Vintage Parijs Londen Venetië Simplon trein Art Print Muur Opknoping, bruin
Anne-Sophie Bigot
Anne-Sophie Bigot op 03 Nov 2017
4 van 5 sterren
Op tijd verzonden, fatsoenlijke kwaliteit, aangekomen in perfecte staat.
X-FILES UFO PRINT:' Ik wil geloven ' Sci-fi Poster kunst muur opknoping

X-FILES UFO PRINT:' Ik wil geloven ' Sci-fi Poster kunst muur opknoping
Toni
Toni op 03 Nov 2017
5 van 5 sterren
Mooie prints, en ze kwamen binnen een week na aankoop. Dank u :)
NASA POSTERS:' Visions of the Future ' Space Series, volledig assortiment op voorraad, Premium Kwaliteit

NASA POSTERS: 'Visions of the Future' Space Series, Full Range in Stock, Premium Quality
Liana Pick-Up
Liana-pick-up op 01 nov, 2017
5 van de 5 sterren
Het was een geschenk voor mijn zus, die op tijd aankwam en ze er absoluut van hield. Dus dank je wel!
Venetië reizen POSTER: Vintage gondel advertentie, Art Print Muur Opknoping, bruin

VENETIË REISPOSTER: Vintage Gondola Advert, Art Print Wall Hanging, Bruin
marta
marta op 31 oktober 2017
3 van de 5 sterren
Mooie afdruk, snel verzonden. Helaas waren de werkelijke verzendkosten een eenvoudige breuk van de "verzendkosten" die ik moest betalen. Ook was de verpakking zeer slecht (in feite is het een wonder dat de afdruk niet beschadigd was in de dunne envelop die het werd verzonden), dus dat kan niet de reden zijn voor een overbelasting van 75%. Zoals ik al zei, ik hou van de afdruk, maar ik zal waarschijnlijk niet meer bestellen.
Liefde 1982, 1989 POSTERS: YSL Art Print wandkleden

LIEFDE 1982, 1989 POSTERS: YSL Art Print Wall Hangings
Kevin
Kevin op 31 oktober 2017
5 van de 5 sterren
Goede kwaliteit papier en afdrukken. Zoals beschreven. Snel verzonden.
SAN FRANCISCO POSTER: Vintage reizen advertentie, Art Print Muur Opknoping

SAN FRANCISCO POSTER: Vintage Travel Advert, Art Print Wall Hanging
Kevin
Kevin op 31 oktober 2017
5 van de 5 sterren
Goede kwaliteit papier en afdrukken. Zoals beschreven. Snel verzonden.
CANADA toerisme POSTER: Vintage Canadese reizen advertentie reproductie Kunst Print

CANADA TOERISME POSTER: Vintage Canadian Travel Advert Overneming
Kevin
Kevin op 31 oktober 2017
5 van de 5 sterren
Goede kwaliteit papier en afdrukken. Zoals beschreven. Snel verzonden.
Schotland reizen POSTER: Vintage Forth brug advertentie, Art Print Muur Opknoping

SCHOTLAND REISPOSTER: Vintage Forth Bridge Advertenties, Art Print Wall Opknoping
MN23
MN23 op 30 oktober 2017
4 van de 5 sterren
Snelle levering, zeer mooie service.
SPA CITRON POSTER: klassieke Franse Eau de Spa advertentie reproductie, Lemon Art Print Muur Opknoping

SPA CITRON POSTER: Classic Frans Eau de Spa Advert Reproductie, Lemon Art Print Wall Hanging
katy jarvis
katy jarvis op 29 okt, 2017
5 van de 5 sterren
ZIET ER GEWELDIG LIEFDE IT DANK U
VOGUE EXCESS POSTER: erotische Fashion Magazine Cover, Art Print Muur Opknoping

VOGUE OVERMAAT POSTER: EROTISCH FASHION MAGAZINE COVER, ART PRINT MUUR OPKNOPING
ewilson913
ewilson913 op 28 okt, 2017
5 van de 5 sterren
Mont St MICHEL POSTER: Vintage eiland advertentie Art Print Muur Opknoping, blauw

MONT St MICHEL POSTER: Vintage Island Advert Art Print Wall Hanging, Blue
ilonaprachniak
ilonaprachniak op 28 okt, 2017
5 van de 5 sterren
Polen reizen POSTER: Vintage Poolse kraan Toerisme advertentie, Art Print Muur Opknoping

POLEN REISPOSTER: Vintage Poolse Crane Toerisme Advert, Art Print Wall Hanging
Lynn Stoddart
Lynn Stoddart op 26 oktober 2017
5 van de 5 sterren
Het is fabuleuze 👍👍helemaal van hem houden
HARE SOLDIER algemeen: Art Print van Leger konijn in ceremoniële Uniform originele woordenboek pagina antieke muur opknoping (8 x 10")

HARE SOLDAAT ALGEMEEN: Art Print van het Leger Konijn in Ceremonieel Uniform Origineel Woordenboek Pagina Antieke Muur Opknoping (8 x 10 ")
Lynn Stoddart
Lynn Stoddart op 26 oktober 2017
5 van de 5 sterren
Ik hou ervan. Ziet er zo goed uit in het frame. Zeer cool.
HIPSTER Kat PRINT: Leuke Beatnik kunst muur opknoping op Vintage woordenboek Pagina (8 x 10")

HIPSTER CAT PRINT: Fun Beatnik Art Wall Hanging op Vintage Dictionary Pagina (8 x 10 ")